Shayma Thyab Gddoa Al-Sahlany


Links



Publications

Title Type Publisher Year International Single Clarivate Scopus Download Downloads
Effect of substitution percentage of banana peels flour in chemical composition, rheological characteristics of wheat flour and the viability of yeastJournalJournal of the Saudi Society of Agricultural Sciences2020 60
Effect microencapsulation of Saccharomyces boulardii on viability of yeast in vitro and ice creamJournalCarpathian Journal of Food Science and Technology2019229
EXTRACTION AND IDENTIFICATION OF ESSENTIAL OIL FROM CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARKS AND STUDY THE ANTIBACTERIAL ACTIVITYJournalJ Microbiol Biotech Food Sci2017 65
Production of biodegradable film from soy protein and essential oil of lemon peel and use it as cheese preservativeJournalBasrah Journal of Agricultural Sciences2017 65
Effect of Mentha piperita essential oil against Vibrio spp. isolated from local cheesesJournalPAK. J. FOOD SCI2016 67
Gum Arabic Uses as Prebiotic in Yogurt Production and Study Effects on Physical, Chemical Properties and Survivability of Probiotic Bacteria During CoJournalWorld Applied Sciences Journal2016 72
د ا رسة الظروف المثمى لإنتاج متعدد هيدروكسي البيوت ا رت من عزلة محمية لبكتريا Bacillus cereus B5Journalمجلة علوم ذي قار2015 69
استعمال المانيتول المنتج من عزلة محلية لبكتيريا Leuconostoc mesenteroides في تحضير الوسط الزرعي mannitol salt agarJournalمجلة البصرة للعلوم2014 73
عزل وتشخيص بكتريا Leuconostoc mesenteroides sub sp. mesenteroides المنتجة للمانيتول من مصادر محليةJournalمجلة البصرة للعلوم الزراعية 2012 151
الكشف عن بكتريا E. coli O157:H7 في منتجات الألبان المصنعة محليا والمتواجدة في أسواق مدينة البصرةJournalمجلة البصرة للعلوم الزراعية 2011 65