Alaa Jabbar Abd Al-Manhel


Links



Publications

Title Type Publisher Year International Single Clarivate Scopus Download Downloads
Purification and characterization of tannase from the local isolate of Aspergillus nigerJournalJournal of Applied Biology & Biotechnology201911
Extraction of chitosan, characterisation and its use for water purificationJournalJournal of the Saudi Society of Agricultural Sciences2018 10
Effect microencapsulation of saccharomyces boulardii on viability of yeast in vitro and ice creamJournalCARPATHIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY2018  
Application of Microbial Enzymes in Dairy Products: A ReviewJournalBasrah Journal of Agricultural Sciences2018   
Mannan extract from Saccharomyces cerevisiae used as prebiotic in bioyogurt production from buffalo milkJournalInternational Food Research Journal201711
Production of Exopolysaccharide from Local Fungal IsolateJournalCurrent Research in Nutrition and Food Science2017 10
Isolation, Purification and Characterization of Antimicrobial Peptides Produced from Saccharomyces boulardiiJournal International Journal of Peptide Research and Therapeutics2017  
Study of inhibitory spectrum of metabolic extract from Saccharomyces boulardii yeast against some food related bacteriaJournalPakistan Journal of Food Sciences2017   
Gum Arabic Uses as Prebiotic in Yogurt Production and Study Effects on Physical, Chemical Properties and Survivability of Probiotic Bacteria During CoJournalWorld Applied Sciences Journal2016 10
تحضیر أغشیة من الكایتوسان ودراسة خصائصھا الحجزیة والمیكانیكیة والحراریةJournalمجلة البصرة للعلوم الزراعیة2015 17
Effect of aqueous and alcoholic plant extracts on inhibition of some types of microbes and causing spoilage of foodJournalPakistan Journal of Food Sciences2015   
دراسة المحتوى المایكروبي والكیمیائي للجبن الابیض الطري العراقي المتداول في اسواق البصرةJournalمجلة البصرة للعلوم الزراعیة2013 13
دراسة امكانية زيادة القابلية الخزنية للحوم باستعمال الكايتوسانJournalمجلة ابحاث البصرة ((العلميات))2013 32
Effect of chitosan on apple juice qualityJournalInternational Journal of Agricultural and Food Science2012 11
تنقية وتوصيف انزيم الكايتينيز المنتج من بكتريا Bacillus subtilis و تأثيرة التثبيطي على بعض الفطرياتJournalمجلة جامعة كربلاء العلمية2012 14
تنقية وتوصيف انزيم البيتاكالاكتوسايديز المنتج من العزلة المحلية لعفن Aspergillus oryzae بطريقة تخمرات الحالة الصلبةJournalمجلة البصرة للعلوم الزراعية2011   
دراسة تقييد البيتاكالاكتوسايديز المنقى من عفن Aspergillus oryzae بطريقة تخمرات الحالة الصلبة وتطبيقة في بعض منتجات الالبانJournalمجلة ابحاث البصرة (( العلميات))2011   
تاثير استبدال نسب مختلفة من الحنطة الخشنة في نوعية البسكتJournalمجلة البصرة للعلوم الزراعیة2007 11
تأثير الخزن بدرجات حرارة مختلفة على بعض الصفات النوعية لمسحوق الخلالJournalمجلة البصرة لأبحاث نخلة التمر2006 12
دراسة الظروف المثلى لانتاج أنزيم السليلوز باستخدام الفطر Aspergillus niger من مسحوق نوى التمر Journalمجلة البصرة لأبحاث نخلة التمر2006 12
دراسة بعض الصفات الفيزيائية والكيميائية والمايكروبية لمسحوق الخلال المنتج من بعض أصناف التمورJournalمجلة البصرة لأبحاث نخلة التمر2005 14