شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
Shayma Thyab Gddoa Al-Sahlany


الروابط العلمية



المؤلفات

عنوان المنشور النوع الناشر السنة عالمي مفرد ثومبسون رويتر
(كلارفيت)
سكوبس تنزيل عدد مرات التنزيل
Effect microencapsulation of Saccharomyces boulardii on viability of yeast in vitro and ice creamبحث مجلةCarpathian Journal of Food Science and Technology201919
Effect of substitution percentage of banana peels flour in chemical composition, rheological characteristics of wheat flour and the viability of yeastبحث مجلةJournal of the Saudi Society of Agricultural Sciences2018 7
EXTRACTION AND IDENTIFICATION OF ESSENTIAL OIL FROM CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARKS AND STUDY THE ANTIBACTERIAL ACTIVITYبحث مجلةJ Microbiol Biotech Food Sci2017 5
Production of biodegradable film from soy protein and essential oil of lemon peel and use it as cheese preservativeبحث مجلةBasrah Journal of Agricultural Sciences2017 9
Effect of Mentha piperita essential oil against Vibrio spp. isolated from local cheesesبحث مجلةPAK. J. FOOD SCI2016 3
Gum Arabic Uses as Prebiotic in Yogurt Production and Study Effects on Physical, Chemical Properties and Survivability of Probiotic Bacteria During Coبحث مجلةWorld Applied Sciences Journal2016 6
د ا رسة الظروف المثمى لإنتاج متعدد هيدروكسي البيوت ا رت من عزلة محمية لبكتريا Bacillus cereus B5بحث مجلةمجلة علوم ذي قار2015 7
استعمال المانيتول المنتج من عزلة محلية لبكتيريا Leuconostoc mesenteroides في تحضير الوسط الزرعي mannitol salt agarبحث مجلةمجلة البصرة للعلوم2014 6
عزل وتشخيص بكتريا Leuconostoc mesenteroides sub sp. mesenteroides المنتجة للمانيتول من مصادر محليةبحث مجلةمجلة البصرة للعلوم الزراعية 2012 5
الكشف عن بكتريا E. coli O157:H7 في منتجات الألبان المصنعة محليا والمتواجدة في أسواق مدينة البصرةبحث مجلةمجلة البصرة للعلوم الزراعية 2011 6