http://faculty.uobasrah.edu.iq/faculty/29/publications

شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
Shayma Thyab Gddoa Al-Sahlany


الروابط العلمية



المؤلفات

عنوان المنشور النوع الناشر السنة عالمي مفرد ثومبسون رويتر
(كلارفيت)
سكوبس تنزيل عدد مرات التنزيل
Effect of substitution percentage of banana peels flour in chemical composition, rheological characteristics of wheat flour and the viability of yeastبحث مجلةJournal of the Saudi Society of Agricultural Sciences2020 20
Effect microencapsulation of Saccharomyces boulardii on viability of yeast in vitro and ice creamبحث مجلةCarpathian Journal of Food Science and Technology2019103
EXTRACTION AND IDENTIFICATION OF ESSENTIAL OIL FROM CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARKS AND STUDY THE ANTIBACTERIAL ACTIVITYبحث مجلةJ Microbiol Biotech Food Sci2017 31
Production of biodegradable film from soy protein and essential oil of lemon peel and use it as cheese preservativeبحث مجلةBasrah Journal of Agricultural Sciences2017 33
Effect of Mentha piperita essential oil against Vibrio spp. isolated from local cheesesبحث مجلةPAK. J. FOOD SCI2016 33
Gum Arabic Uses as Prebiotic in Yogurt Production and Study Effects on Physical, Chemical Properties and Survivability of Probiotic Bacteria During Coبحث مجلةWorld Applied Sciences Journal2016 33
د ا رسة الظروف المثمى لإنتاج متعدد هيدروكسي البيوت ا رت من عزلة محمية لبكتريا Bacillus cereus B5بحث مجلةمجلة علوم ذي قار2015 33
استعمال المانيتول المنتج من عزلة محلية لبكتيريا Leuconostoc mesenteroides في تحضير الوسط الزرعي mannitol salt agarبحث مجلةمجلة البصرة للعلوم2014 35
عزل وتشخيص بكتريا Leuconostoc mesenteroides sub sp. mesenteroides المنتجة للمانيتول من مصادر محليةبحث مجلةمجلة البصرة للعلوم الزراعية 2012 39
الكشف عن بكتريا E. coli O157:H7 في منتجات الألبان المصنعة محليا والمتواجدة في أسواق مدينة البصرةبحث مجلةمجلة البصرة للعلوم الزراعية 2011 29